Het woonhuis is na een ingrijpende renovatie ruimtelijker en lichter geworden en heeft nu de allure van een luxueuze villa. Met respect voor de bestaande klassieke elementen en in samenspraak met de opdrachtgevers zijn we samen dit intensieve proces aangegaan.
Zo is onder andere de bestaande lichteiken visgraat vloer verder doorgelegd in de keuken en eetkamer wat voor een mooie ruimtelijke verbinding zorgt.
Door de nieuwe indeling is de eetkamer nu een centrale plek voor fijne momenten en ontmoetingen geworden.
Door de toevoeging van het lichtobject boven de ovale tafel wordt de ruimtelijke ervaring versterkt.
De zitkamer is voorzien van een royale bank die hoofdzakelijk wordt gebruikt om ontspannen naar de tv te kijken en van de openhaard te genieten.

De bibliotheek is een fijne plek om jezelf even af te sluiten voor een boek, gesprek of goed glas wijn.
Het ontwerp van de keuken is ruim en functioneel met een aparte koffiecorner en opbergruimte.

De bar is inmiddels al diverse malen een trefpunt geweest voor familie en vrienden. De wanden zijn voorzien van een serene goudkleurig wandbekleding in combinatie met de warme materialen die toegepast zijn in het barmeubel, waaronder donker gebeitst eikenhout, het ceramische barblad en de bronskleurige achterwand van het barmeubel.

De masterbedroom op de eerste verdieping heeft een aansluitende garderobe.
De setting van deze ruimte in combinatie met het balkon, de garderobe en verfijnde meubelen roept een exclusieve hotelsfeer op. Ontwaken met de eerste zonnestralen en een espresso op het balkon wordt hier genieten in het kwadraat.
De badkamer is royaal opgezet en voorzien van koperen kranen en accessoires
Achter het wastafelmeubel is een sereen goudkleurige verf aangebracht om de luxe en exclusiviteit van deze ruimte te accentueren

In het ontwerpproces is ook de buitenruimte door het bureau meegenomen.
De vlonder rondom het zwembad is van Afromosia wat door de natuurlijke vergrijzing van het hout sereen aansluit met het authentieke terras en de tuin.
Binnen hangen de badjassen en liggen de handdoeken klaar voor de gasten.
Aan de grote ronde tafel is het heerlijk vertoeven na een frisse duik in het bad.
Door de luxe beleving van de binnenruimte door te zetten in de buitenruimte ontstaat er een unieke synergie