In de loop der jaren heeft Francine Broos een herkenbaar signatuur ontwikkeld.
Onze ontwerpen kenmerken zich door de verbinding tussen interieurarchitectuur, architectuur in relatie tot de gebruiker en de omgeving.

Door de grote diversiteit van onze opdrachtgevers, worden we ieder keer uitgedaagd om ons te verdiepen in de hulpvraag. Dat maakt ons werk interessant.

Ons werkgebied bevat een veelvoud van interieurinrichtingen, verbouwingen, herindelingen, renovaties, restauraties en architectuur.
Van het ontwerpen van totaalconcepten (inclusief bouwbegeleiding) tot kleinere hulpvragen voor nationale en internationale particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Onze kracht is het creëren van ruimtes in de juiste verhouding om gebruiksvriendelijkheid te bereiken, met respect voor de omgeving en bestaande kwaliteiten van het karakter van een gebouw en oog voor detail. Een basis om gebruiksruimtes verder te personaliseren.

Pure ontwerpen, heldere lijnen, eerlijke kwalitatieve materialen, ingetogen kleurgebruik, kwaliteit en verfijnde verlichting zijn kenmerken hoe wij ontwerpen vormgeven.

Het basis ontwerp van de architectuur is gekoppeld aan het interieur.

Door onze samenwerking met o.a. architecten, bouwkundigen, bouwbedrijven en een grote diversiteit aan leveranciers wordt een optimaal eindresultaat bereikt.

Interieurarchitectuur en architectuur in relatie tot mens en omgeving.

Francine Broos | Bas Leenders