atelier, loon op zand

Doelstelling van het ontwerp betrof een zo groot mogelijk contrast te realiseren met het monument én het laten opgaan van het atelier in de omgeving. Hoewel het toegestane bouwvolume te beperkt bleek voor de huisvesting van het bureau, is dit dankzij de ruimtelijke vinding van een extra ruimte onder het maaiveld opgelost.
Van onder meer het complete landschapsontwerp, restauratie van het zeventiende-eeuwse rijksmonument tot het eigentijdse atelier: deze inspirerende omgeving weerspiegelt in het bijzonder alle capaciteiten van het bureau.

projectontwikkeling, herinrichting landgoed, ontwerp atelier

project: atelier Francine Broos
opdrachtgever: Francine Broos
projectontwikkeling Landgoed op Het Sandt: Francine Broos Interieurarchitecten
fotografie: Verne en Francine Broos

Gepubliceerd in Eigen Huis en Interieur, PI., architectuurgids Midden-Brabant en Häuser.
Zie ‘Publicaties’.