Een nieuwbouw villa in samenwerking met Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten. Voor Francine Broos een project waarbij ze konden laten zien dat het bureau beschikt over een verscheidenheid aan disciplines. Naast de interieurarchitectuur waren zij in dit project ook verantwoordelijk voor de gebruikte materialen, het licht-elektraplan, meubelmaatwerk en de gehele meubilering.

Het uitgangspunt voor dit project was de architectuur van het gebouw. Met respect voor het architectonisch ontwerp heeft de studio het interieurontwerp hierop aan laten sluiten. Bij de keus van materialen is gekeken naar een combinatie van harde en zachte materialen.

Voor een optimaal gebruik van ruimtes is het soms noodzakelijk om meubelen op maat te ontwerpen en te laten maken. De combinatie van deze meubelen met de overige meubilering en serene styling maken het tot een echt kloppend geheel.

Er is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van kwartsiet in de badkamer voor vloeren en wanden. Een mooie en spannende combinatie met het beton. Daarnaast zijn de materialen gebruiksvriendelijk en functioneel en tegelijkertijd geven ze de ruimtes een warme en toch moderne uitstraling.