Hoogte, rust, ruimte en uitzicht.
Dit penthouse met twee verdiepingen op het voormalig Philips terrein heeft het allemaal.
Na de casco oplevering van de ruimtes is het geheel omgebouwd naar een uniek, comfortabel en stijlvol penthouse in dit unieke deel van deze stad.
Het bureau heeft het gehele interieurontwerp en bouwbegeleiding op zich genomen, een maatwerk-project van begin tot eind waarin de visie van het bureau en de wensen van de opdrachtgevers tot in detail zijn uitgevoerd.

Het kloppende hart van dit penthouse bevindt zich op de bovenste verdieping waar de woonkamer en de keuken gesitueerd zijn. De unieke hoogte van deze verdieping wordt versterkt door de kamerhoge zwarte wandkast die door de afwisselende afmetingen van de open en gesloten elementen de strakheid van het geheel subtiel breekt. Het verfijnde eikenhouten lattenplafond zorgt voor een aangename akoestiek en een natuurlijke warmte in de gehele ruimte.

De plafondhoge stalen inschuifdeuren tussen de woonkamer en de keuken zijn gespoten in een warme grijze kleur zodat deze niet te dominant zijn. Door het heldere glas blijft de ruimtelijkheid van de vertrekken behouden maar kunnen de ruimtes wel afgescheiden worden.
In de keuken is de stijl van de woonkamer doorgezet en heeft het robuuste kookeiland samen met een ruime eetkamertafel de hoofdrol.
Achter het kookeiland bevindt zich een balustrade van transparant rookglas waarachter zich de trap bevindt naar de onderliggende verdieping.

Op de onderliggende verdieping bevinden zich de slaapvertrekken en de badkamers.
De master bedroom is een open ruimte waarin de garderobe, de badkamer en het slaapgedeelte een geheel vormen. Het vrijstaande bad zorgt voor de subtiele verbinding en de houten roomdivider juist voor een semi-open afscheiding van deze ruimte.
De tweede badkamer is in dezelfde stijl uitgevoerd als de badkamer in de master bedroom waardoor er een duidelijk verbinding.
Alle overige slaapkamers op deze verdieping hebben een eigen persoonlijke touch gekregen van de bewoners en hebben allemaal een onovertroffen uitzicht over de stad.