Een voorbeeldproject waar alle disciplines van het ontwerpbureau samenkomen. Voor het interieurontwerp van dit sterrenrestaurant is gestart met kijken naar de bestaande situatie.
Wat is het uitgangspunt van waaruit gewerkt kan worden? Wat kan versterkt worden om te komen tot het gewenste resultaat?

In goed overleg met de opdrachtgever is de studio gekomen tot een interieurontwerp waar het gebruik van ruimtes in combinatie met de exclusieve uitstraling hand in hand gaan.

Door onze keus in materialen met een hoogwaardige uitstraling, kwaliteit en design, is een gevoel van warmte, luxe en gezelligheid gecreëerd voor de gasten. Zo is er bijvoorbeeld gewerkt met Frappuccino natuursteen.

Naast de materialen is een uitgebreid licht- en elektraplan uitgevoerd om zo verfijnd licht in de ruimtes te brengen, waarbij heerlijk gedineerd en gewerkt kan worden.

Door ook de bouwbegeleiding van een project te verzorgen is het bureau in staat de ontwerpen uit te laten voeren met het vakmanschap en de kwaliteit welke zij voor ogen hebben. De finishing touch zit hem in de keus van de meubilering in samenwerking met stoffering en lichtarmaturen. Dit alles maakt het project compleet.